Svårare än väntat.

Efter diverse mankemang och datakrångel är det dags att lämna det gamla bakom sig och starta en liten blogg istället. Modernt och bra. När man inte har erfarenhet av det, var det inte så enkelt som man trott.
Det kommer ta tid, avsevärd tid att få in sånt jag vill men någonstans måste man börja. Tror det blir enkelt och bra när man väl fått in snitsen även om det ser helt annorlunda ut än man vant sig vid. Det verkar i alla fall vara mycket enklare och smidigare än tidigare krångliga och tungrodda gamla hemsidesprogram som nu krashat ihop helt. Dags att vända blad och gå vidare.

Så vi börjar väl med att välkomna våren och fåglarna som kvittrar med en helt annan stämma än för en vecka sedan. För ett par veckor sedan kom efter en grön vinter plötsligt 50 cm snö och man kan verkligen tala om vinterchock. Två träd välte och ett av de fina äppelträden är nu ett minne blott 🙁   På bilden syns hur det lagt sig ner för gott. Vovvarna försvann i all snö så nu är vi gladare igen för tö och takdropp.

äppelträdet_välte     Pudlarna gräver i snönSå här ser det typiskt ut när pudlarna gräver för fullt i snön.

This entry was posted on 19 februari, 2015. Bookmark the permalink.